Autokoulu S. Nuutinen

Laadukasta ajo-opetusta jo vuodesta 1966

Autokoulu S.Nuutinen Ky on pitkän linjan paikallinen perheyritys joka on perustettu 1966. Tällä hetkellä menemme kolmannessa polvessa.

Tarkoituksemme on antaa laadukasta ja hinta-laatu-suhteeltaan hyvää koulutusta Rovaniemellä, Ranualla ja Kemijärvellä. Koulutamme mopo-, Traktori-, kevari- sekä henkilöauto-kortteja.

Huomioi, että tuemme paikallista nuorisotoimintaa erilaisilla sopimuksilla jotka on sovittu eri urheiluseurojen kanssa. Jos siis kuulut johonkin urheiluseuraan kannattaa kysyä, onko juuri sinun seurasi kanssa sopimus olemassa!

Tervetuloa Reippaaseen porukkaan oppimaan!

Messutarjous!

Ilmoittaudu mille tahansa kurssille 5.11.-8.11.2020, saat 5 % alennuksen kurssihinnasta.

Klikkaa tästä ilmoittautumaan!

Usein kysytyt kysymykset

Mitä kortteja voi hankkia 15 vuotiaana?

15 vuotias voi hankkia itselleen ajo-oikeuden Mopoon (AM120), Mopoautoon/T3B mönkijään (AM121) ja traktoriin/kelkkaan/mönkijään (T).

Milloin voin tulla mopokurssille?

Kurssin voi aloittaa 6kk ennen kuin täyttää 15 vuotta.

Mitä mopo opetukseen kuuluu?

Käytännössä kaikki alkaa ilmoittautumisesta jonka jälkeen suoritetaan pakolliset 4 teoriatuntia, samaan aikaan kannattaa tehdä ajokorttilupahakemus ja valmistautua teoriakokeeseen. Teoriakokeen voi suorittaa mopokorttia varten jo kuukautta ennen kuin täyttää 15. Teoriakokeen jälkeen suunnitellaan minkä verran ajo-opetusta suoritetaan, ajo-kokemuksesta riippumatta suositus on 2-3 ajoa ja sen jälkeen käsittelykokeeseen. Kun koe menee läpi niin onneksi olkoon ja turvallista matkaa. Ajovarma ottaa tämän hetkisen tiedon mukaan seuraavan kerran käsittelykokeita vastaan keväällä 2021.

Milloin voin aloittaa henkilöautokortin suorittamisen?

Normaalisti kortin voi saada kun ikää on 18, jos olet hakenut ikäpoikkeusluvan niin silloin se on mahdollista jo 17 vuotiaana. Kurssi kannattaa aloittaa noin 3 kk ennen tavoitepäivää mutta toki kurssin voi aloittaa jo vaikka 12 kk ennen tavoitetta mutta se aika on opetusmäärää katsoessa vähän liian pitkä.

Mitä ajokortti maksaa?

Riippuu ajokortista ja paikkakunnasta, kannattaa siis käydä meidän kotisivuilla www.autokoulunuutinen.fi tutustumassa tarjontaan. jos haluat lisätietoa niin vastataan mielellään, meihin voi ottaa yhteyttä 016 346179, whatsappina 0500398922, toimisto@autokoulunuutinen.fi.

Voiko teoriatunnit suorittaa etänä?

Tarjotaan teoriatunteja sekä livenä paikanpäällä sekä etänä.