Eezy VMP

Eezy Oyj on Suomen monipuolisin henkilöstöpalveluja tarjoava yritys, joka tuntee työelämän Hangosta Utsjoelle ja työllistää noin 30 000 ihmistä.

Rajat työn ja vapaa-ajan välillä hämärtyvät, ja valinnan vapaus lisääntyy. Vaikka työllistyminen ja työn tekeminen koetaan edelleen tärkeäksi, yhä useampi haluaa itse päättää milloin ja missä työskentelee – ja mikä on työn ja vapaa-ajan suhde. Me Eezyllä autamme tekijöitä sekä heitä tarvitsevia löytämään toisensa. Työntekijöille haluamme olla kumppani läpi työuran ja tarjota kattavia palveluitamme työuran eri vaiheissa. Olipa tilanteesi mikä tahansa, työn hakeminen ja oikean työn löytäminen on kanssamme sujuvaa.

Henkilöstövuokraus eli vuokratyö Eezyn henkilöstövuokraus on paras vaihtoehto sinulle, joka haluat tutustua erilaisiin töihin ja toimialoihin monipuolisesti. Vuokratyössä keräät helposti työkokemusta erilaisista yrityksistä ja parannat uramahdollisuuksiasi tulevaisuudessa. Työllistyminen on usein nopeaa ja työskentely joustavaa, kun vuoroja voi sopia oman elämäntilanteen mukaan. Erityisesti keikkaduunit sopivat kaikille aina opiskelijoista eläkeläisiin: näin työn ja vapaa-ajan pystyy pitämään hyvin tasapainossa. Alan laajin toimipisteverkosto palvelee sinua useimmissa Suomen kaupungeissa. Saat meiltä aina ihmisläheisiä ja asiantuntevia neuvoja. Työn hakeminen käy Eezyn kanssa nopeasti ja vaivattomasti yhdellä lomakkeella, kaikilta toimialoilta ja paikkakunnilta. Tekijöistämme 20 % vakinaistuu vuosittain asiakasyrityksiin, joten etsimme uusia työntekijöitä jatkuvasti. Avoin hakemus on tärkeä, sillä kaikki työpaikkamme eivät ehdi verkkoon.

Rekrytointi

Työllistyminen onnistuu myös rekrytoinnin kautta, jolloin rekrytoimme henkilöitä suoraan asiakasyrityksen työntekijöiksi. Tällöin Eezy vastaa haastatteluiden ja soveltuvuusarviointien toteuttamisesta. Lisäksi etsimme sopivia ihmisiä vakituisiin keskijohdon ja korkeamman johdon työtehtäviin. Kehitämme jatkuvasti rekrytoinnin uusia palveluita, joihin kuuluvat mm. määräaikaisten projekti- ja muutosjohtamisen asiantuntijahaut.

Henkilöarviointi

Jos olet rekrytoitumassa kauttamme asiakkaalle, pääset usein osaksi henkilöarvioinnin mielenkiintoista prosessia. Meillä Eezyllä osallistut kattavaan, asetettujen kriteerien pohjalta monimenetelmäisesti toteutettuun henkilöarviointiin, jotka antavat arvokasta tietoa luontaisista toimintataipumuksista paitsi työnantajalle, myös sinulle itsellesi.

Kevytyrittäjyys

Eezyllä voit ketterästi yhdistää vuokratöihisi myös kevytyrittäjyyden. Eezy Kevytyrittäjyys on moderni ja joustava tapa laskuttaa tekemääsi työtä. Myy ja markkinoi osaamistasi ja palveluasi, sovi hinnoittelu, laskutus ja aikataulu suoraan asiakkaittesi kanssa. Eezy huolehtii muusta: asiakkaasi saa virallisen laskun ja maksamme toimintasi tuloksen sinulle palkkana.

Urapalvelut sekä valmennus ja koulutus

Kehitämme myös työpaikkoja paremmiksi ja autamme henkilökohtaisilla ja yksilöllisillä palveluilla tekemään tekijöiden arjesta sujuvaa työuran eri käänteissä. Palveluihimme kuuluvatkin myös monipuoliset urapalvelut sekä valmennukset ja koulutukset. Kun suunta ja tavoitteet ovat selviä, työn hakeminen ja työllistyminen on helpompaa – ja motivoivampaa. Eezy Ura tarjoaa työnhakijoille henkilökohtaista työnhakuvalmennusta, ura- ja ammatinvalintaohjausta sekä työnvälitystä asiakkaan toiveiden mukaan. Palveluamme tuottavat työnhakuvalmennuksen asiantuntijat ja rekrytoinnin ammattilaiset. Tarjoamme erilaisia koulutuksia työllistymishankkeiden asiakkaille ja yhteistyökumppaneidemme opiskelijoille, jotka kouluttautuvat suoraan olemassa oleviin työtehtäviin.

Tutustu palveluihimme osoitteessa www.eezy.fi tai tule chattaamaan meidän eezyläisten kanssa!

https://vmp.fi

Hae töihin!

https://www.facebook.com/vmpkemitornio

https://www.facebook.com/VMProvaniemi