Kuntarekry

Etsitkö töitä? Hae Kuntarekrystä avoimia työpaikkoja kunnan tai tehtävän mukaan - tsekkaa myös tarjolla olevat keikkatyöt tai jätä avoin hakemus!

Kuntarekry.fi on valtakunnallinen kunta-alan työnhakupalvelu

Kuntarekry tarjoaa työnhakijoille helpot sähköiset työvälineet työpaikkojen, sijaisuuksien ja keikkatöiden hakemiseen, tietoa työskentelystä kunta-alalla ja tietoa työnantajista.

Kuntarekry.fi-sivustolla erilaiset kuntaorganisaatiot, esimerkiksi kunnat, kaupungit ja sairaanhoitopiirit voivat ilmoittaa avoimista työpaikoistaan. Ilmoittelun lisäksi työnantajat käsittelevät Kuntarekryssä saapuneita hakemuksia, viestivät työnhakijoiden kanssa ja hallinnoivat sijaisuuksia.

Työnantajat, jotka ilmoittavat avoimista työpaikoistaan Kuntarekryssä, vastaavat ilmoitustensa sisällöistä. Kuntarekry ei osallistu valintojen ja päätösten tekemiseen rekrytoinneissa vaan jokainen työnantaja tekee työntekijävalintansa kokonaan itse. Työnantaja vastaa myös viestinnästä työnhakijoille. Tämän vuoksi avoimeen paikkaan liittyvät kysymykset tulee osoittaa suoraan työnantajalle. Esimerkiksi mikäli haluat tietää tarkemmin haussa olevasta työpaikasta, palkkauksesta tai haluat vaikka toimittaa verokorttisi keikkatyötä varten, ole aina yhteydessä kyseiseen työnantajaan.

Kuntarekry lukuina

  • 2,2 miljoonaa kävijää verkkosivuilla vuodessa
  • yli 35 miljoonaa käyntiä vuodessa
  • yli 350 asiakasorganisaatiota kattavasti koko Suomessa
  • yli 2000 työpaikkaa jatkuvasti avoinna

Osallistu arvontaan ja voit voittaa 3 kg Fazerin käärittyjä suklaakonvehteja!

Arvontaan osallistuvat kaikki kävijät, jotka tallentavat tiedot arvontalomakkeelle messujen aukioloaikana 5.11. klo 8.30 – 17.

Arvontaa varten kerättäviä henkilötietoja käytetään vain arvonnassa. Henkilötiedot hävitetään heti arvonnan jälkeen. Arvonta tapahtuu 6.11. ja voittajalle ilmoitetaan voitosta henkilökohtaisesti.

Arvonta-aika on päättynyt, kiitos kaikille osallistujille!