Levi Snow Sport Academy

Meidän päätehtävänämme Levi Snow Sport Academyssä on tuottaa mahdollisimman laajalle joukolle oppia ja iloa elämään lumilajien opetuksen kautta.

Tervehdys lasketteleva tai lautaileva nuori!

Meillä voit opiskella joko Kittilän lukiossa tai ammattitutkintoa Redu Kittilässä.

Tervetuloa mukaan!

Kevääseen 2020 mennessä Snow Sport Academystä on valmistunut 105 ylioppilasta. Levin hiihtokoulun vuosittain toimivasta n. 80 opettajasta noin kolmasosa on opiskellut koulussamme. Tällä hetkellä meillä on viisi valmentajaa ja opiskelijoita on yhteensä 38. Lisäksi Lapin Urheiluakatemian kanssa yhteistyössä pidettävässä yläkoululeiritystoiminnassa on mukana 17 alppihiihtäjää ja 6 vapaalaskijaa. Meitä on siis yhteensä jo 60!

Monitaitolinjalla, opiskelija suorittaa opintojensa ohella alppihiihdonohjaaja- sekä lumilautailunohjaajakoulutuksen, jonka jälkeen hän on pätevä toimimaan hiihdonopettajan ammatissa. Levin hiihtokoulun opettajista noin kolmasosa on opiskellut Snow Sport Academyn monitaitolinjalla.

FreeRide-koulutuksessa opiskelija niin ikään suorittaa opintojensa ohella alppihiihdonohjaajakoulutuksen. Koulun aikainen koulutussisältö kuitenkin painottuu vapaalaskuun ja aihetta ympäröiville ilmiöille.

Huippu-urheilulinjalla oleva oppilas harjoittelee opintojen ohella ammattimaisesti alppihiihtoa tavoitteenaan saada urheilusta ammatti ja nousta maajoukkueen kautta maailman huipulle.

Levi Snow Sport Academy on perustettu vuonna 1999 nimellä Levin alppikoulu, jolloin kahdella eri linjalla; huippu-urheilulinjalla ja  monitaitolinjalla, aloitti seitsemän opiskelijaa.

Usein kysytyt kysymykset

Kenelle?

Kaikille lasketteville tai lautaileville toisen asteen opiskelijoille harrastustaustasta ja riipumatta. Voit tulla mistäpäin maailmaa tahansa.

Mitä saat?

Harrastuksesta ammatti Hiihdon- ja/tai lautailunopettajan pätevyys Ammattitaitoista opetusta eri laskuvälinellä 15 lukion soveltavaa kurssia Ammatilliset tutkinnonosat sovitetaan yksilöllisesti opinto-ohjelmaan

Kilpailut ovat päättyneet. Kiitos mielenkiinnosta.