Luovi

Ammattiopisto Luovin on Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos, joka toimii myös Rovaniemellä ja Torniossa. Löydä oma väyläsi työhön ja hyvään elämään.

Ammattiopisto Luovin on Suomen suurin ammatillinen erityisoppilaitos, joka toimii myös Rovaniemellä ja Torniossa. Luovissa opiskellaan pienissä ryhmissä ja opiskelijoille tarjotaan aina yksilöllistä tukea ja ohjausta.

Tornion Luovi sijaitsee Tietotalossa Ammattiopisto Lappian kampusalueella osoitteessa Keskikatu 69. Torniossa voit opiskella Kiinteistönhoitajaksi, Toimitilahuoltajaksi tai ammatilliseen koulutukseen valmentavassa VALMA-koulutuksessa tai Työhön ja itsenäiseen elämään johtavassa TELMA-koulutuksessa.

Rovaniemellä toimimme osoitteessa Siljotie 2, rautatieasemaa vastapäätä. Rovaniemellä voit opiskella Kiinteistönhoitajaksi, Toimitilahuoltajaksi tai Kokiksi. Lisäksi Rovaniemelläkin järjestetään ammatilliseen koulutukseen valmentavaa VALMA-koulutusta sekä Työhön ja itsenäiseen elämään valmentavaa TELMA-koulutusta.

Löydä oma väyläsi työhön ja hyvään elämään.

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje ja materiaalia

Usein kysytyt kysymykset

Miten Luovi eroaa yleisestä oppilaitoksesta?

Ammattiopisto Luovi on ammatillinen erityisoppilaitos. Luoviin valitaan opiskelijoita, jotka ovat oikeutettuja saamaan opinnoissaan ja työllistymisessään erityistä ohjausta, tukea ja neuvontaa. Luovissa opiskelu on yksilöllistä ja saat ohjausta tavoitteesi mukaan.

Miten Luovissa opiskellaan?

Luovissa opiskellaan pienissä ryhmissä. Opiskelijat saavat yksilöllistä ohjausta ja tukea opintoihinsa. Lisäksi opiskelu on hyvin työelämälähtöistä ja käytännönläheistä.

Miten Luoviin haetaan?

Luoviin voi hakea jatkuvassa haussa ympäri vuoden sekä kevään yhteishaussa. Lisätietoa hakemisesta ja opiskelusta Luovissa löydät osoitteesta www.luovi.fi