SOHOVA

Täyden palvelun digitalo SOHOVA on räätälöityyn ohjelmistokehitykseen erikoistunut ohjelmistoyritys

SOHOVA on täyden palvelun digitalo!

Olemme rovaniemeläinen ohjelmistoalan yritys, joka on erikoistunut räätälöityyn ohjelmistokehitykseen, verkkosivujen ja -kauppojen tekemiseen sekä mobiilisovellusten rakentamiseen. Meiltä löytyy osaamista myös digimarkkinoinnin ja sisällöntuotannon puolelta.

SOHOVA on osa Starttipaja Valmennus Oy:tä, joka tarjoaa ohjelmistokehityksen lisäksi asiantuntijapalveluita liiketoiminnan kehittämiseen, markkinointiin, myyntiin sekä tuote- ja palvelumuotoiluun.

Olemme kasvava ja taatusti paikallinen yritys

SOHOVAn tiimi käsittää tällä hetkellä 11 asiantuntijaa. Yrityksellämme on halu työllistää alueen nuoria, jottei heidän tarvitse muuttaa työn perässä pois paikkakunnalta ja alan osaaminen pysyy täällä pohjoisessa.

Toteutamme niin suuria kuin pieniäkin projekteja, oli kyseessä sitten uuden mobiilisovelluksen rakentaminen tai kotisivujen päivittäminen. Olemme toteuttaneet mm. kauppakeskus Rinteenkulman Ostorahan, naistenvaateliike Tredonnen verkkokaupan sekä Autokoulu S. Nuutisen verkkosivut.

Pian tuomme sovelluskauppoihin Rovaniemi Traveller -sovelluksen, joka on jokaisen rovaniemeläisen asukkaan, yrityksen ja yhteisöjen sekä kaupungissa vierailevien matkailijoiden yhteiseksi sovelluksesi. Sieltä löydät näppärästi Rovaniemen tapahtumat, palvelut, ravintolat sekä paikallisliikenteen aikataulut ja reitit. Lisätietoja sovelluksesta löydät Rovaniemi Travellerin sivuilta!

Ohjelmistoalan tekijöitä tarvitaan nyt ja tulevaisuudessa

Ohjelmistoala on yksi nopeiten kasvavista aloista tällä hetkellä ja uusia ammattilaisia tarvitaan tulevaisuudessa yhä enemmän. Toimintojen siirtyessä digitaalisiksi riittää toimialalla töitä ja uusista osaajista on jatkuva pula.

Kiinnostaako sinua alalla työskentely vai oletko jo osaava ammattilainen? Keskustelemme mielellämme alalla työskentelystä kiinnostuneiden kanssa. Sinä voit tulevaisuudessa olla osa meidän tiimiä!

Hyppää SOHOVAlle ja rentoudu – me hoidamme nämä hommat sillä aikaa!

Kilpailut ovat päättyneet. Kiitos mielenkiinnosta.