Stora Enso

Stora Ensolla on pitkät perinteet ja vankka metsäalan osaaminen. Olemme sitoutuneet kehittämään uusiutuviin materiaaleihin perustuvia tuotteita ja teknologioita.

Tuotteemme tarjoavat usein vähähiilisen vaihtoehdon fossiilisista raaka-aineista ja muista uusiutumattomista materiaaleista valmistetuille tuotteille. Uskomme, että kaikki, mikä tänään valmistetaan fossiilisista raaka-aineista, voidaan huomenna valmistaa puusta. Se myös korostaa Stora Enson edellytyksiä edistää vihreämpää taloutta.

www.storaenso.com/careers

Usein kysytyt kysymykset

Milloin kesätyöhaut aukeavat?

Ensimmäiset kesähakumme aukeavat joulukuun puolivälissä ja viimeistään vuoden vaihteessa saamme kaikki paikat auki. Tänä vuonna Stora Ensolla työskenteli yli 800 kesätyöntekijää monipuolisissa tehtävissä kuten mm. prosessityöntekijänä, puunhankinnassa ja kunnossapidossa, laboratoriotöissä, tuotannon esimiestehtävissä, logistiikan puolella tai erilaisissa toimisto- ja myyntitöissä.

Miten Stora Ensolle haetaan kesätöihin?

Hakemuksen voit täyttää nettisivujemme kautta. Hakemusta kirjoittaessa kannattaa miettiä tarkkaan omia vahvuuksia juuri siihen haettavaan tehtävään, vaikka työkokemusta ei välttämättä olisikaan paljon. Tärkeintä on motivaatio, asenne ja halu oppia uutta.